Olasz élelmiszer

A MEDITERRÁN KONYHA EREDETI ALAPANYAGAI ÉLELMISZER NAGYKERESKEDELEM

Olasz ételeket csak kiváló minőségű olasz alapanyagokból lehet főzni! 
 

Nálunk bármely válallkozással igazi nagykerárakon vásárolhat!

Vállalkozásunk 2001 óta szolgálja ki Budapest legismertebb szállodaláncainak konyháit, delikátesz üzleteit, éttermeit és vállalkozásait, elsősorban az olasz mediterrán konyha eredeti alapanyagaival. Tradicionális élelmiszergyártó és forgalmazó nyugat-európai partnereinknek köszönhetően cégünk kiváló minőségű élelmiszereket forgalmaz, rendkí­vül kedvező áron.
 
Alapvető célunk, hogy cégünk ügyintézése, az ügyfelek kiszolgálása a lehető leggördülékenyebb és legrugalmasabb legyen.
 
 
RENDELÉS
 
A rendelés illetve vásárlás feltétele, hogy a megrendelés adószámmal rendelkező vállalkozáson keresztül történjen.
 
Rendelését honlapunkon keresztül adhatja le a regisztrációt követően, melyet munkatársaink hagynak jóvá. A termékek árai is a jóváhagyást követően válnak láthatóvá.
 
ÁRU ÁTVÉTELE
 
Cash & Carry
Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket személyesen veheti át budapesti telephelyünkön, IX. kerület Gyáli út. 31/A. Munkatársaink 24 órán belül összekészítik önnek a megrendelt árut.

NINCS VÁRAKOZÁSI IDŐ, LEHETŐSÉGE  VAN A HONLAPON KERESZTÜL BANKKÁRTYÁVAL KIEGYENLÍTENI A MEGRENDELT ÁRU ELLENÉRTÉKÉT, VAGY AZ ÁRU ÁTVÉTELEKOR KÉZPÉNZBEN FIZETNI.

A pénteken leadott rendelések hétfőn vehetők át telephelyünkön.

 
HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
 
Kiszállítani, egyéni megállapodás alapján, csak olyan vállalkozásnak tudunk, amely éttermet üzemeltet, minden más esetben várjuk nyitvatartási időben nagykereskedésünkben.
A házhozszállítás egyéni feltételeivel kapcsolatban kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal a +361 347 0904-es telefonszámon, vagy e-mailen: rendeles@gusti.hu
 

ELÁLLÁS JOGA

Megrendelése során Ön élhet a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendeletben részletesen rögzí­tett elállási jogával. Amennyiben az áru kézhezvételétől számí­tott 14 naptári napon belül panaszt nyújt be ügyfélszolgálatunkon, úgy az érvényben lévő törvényi rendelkezések szerint, lehetősége nyí­lik a megvásárolt áru visszaküldésére. Felvilágosí­tás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg Vevőszolgálatunkat.

Ha kérdése van munkatársaink a +361 347 0904 telefonszámon készséggel segítik önt.